1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

01.13.17

Nya tag och nya projekt!

Posted in Min blogg at 3:07 e m

Det var en evighet sen jag senast skrev någonting här, jag vet.
Orsakerna är flera.
En av dem är att det inte har hänt så mycket i min tillvaro den senaste tiden, tyvärr. Efter min Ölandsvandring september 2015 har det inte varit någon mera ledighet för mig. Inte mycket att skriva om där inte…
En annan är att det har blivit en del andra skrivprojekt den senaste tiden som arbetet med boken ”Från Monica Z till Abba” som gjordes klart i somras, mina månatliga recensioner i Elvis Forum och det dagliga postandet på min facebooksida om soulmusik.

Nu ska det dock bli ändring på det!
Om bara ett par dagar ska jag presentera ett nytt förhoppningsvis spännande projekt som ska ske här i bloggen och som kommer att rulla under i stort sett hela detta år.
Titta in om ett par dagar så får ni se vad det ska handla om.
/Micke

Popularity: 27% [?]

2 Comments »

  1. gope said,

    01.18.17 at 5:50 e m

    Välkommen tillbaka! Är Elvis-projektet avslutat? Det finns väl några LP kvar att skriva om?

  2. Peter said,

    01.19.17 at 11:40 f m

    Grym blogg Micke! Jag kom in på din sida via en googling på en Dag Vag platta och snöade in på dina recensioner av svenska LPs. Jag skulle vilja se fler av dem! :)

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Kommentera

Fyll i rätt svar *