1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

02.09.12

Mickes Blogg Under Melodifestivalen 2012 9/2

Posted in Min blogg at 6:34 e m

flinck.jpg

Nu gör vi en paus med Elvis.

Mina egna aktiviteter vid sidan om de vardagliga sysslorna har gjort att recencions-serien med LP-skivor av Elvis Presley hux flux började glida ner i diket. Krondiket snudd på. Inte ägnat det många tankar på runt tio dagar. Helt plötsligt så var det ”mello” som cirkulerade högst upp i kontoret.

Så, från och med nu och en månad framöver så kommer jag dagligen att blogga om Melodifestivalen, skriva lite smått om det som hände i lördags och dagarna innan och vad jag tror om de kommande veckorna.
Efter det så kör vi Elvis igen.

Personligen så är jag självklart mer än nöjd med det resultat som vi lyckades pressa fram i lördags. Andra chansen. Känns snudd på overkligt.
Nåja, ärligt talat så förvånade det ig inte mycket. Thorsten är en artist av en sådan dignitet att få blir oberörda av hans framträdanden. Må vara som sångare eller som skådespelare. Så att det skulle gå hyfsat bra hade jag på förhand räknat med, men med den hårda konkurens som var så kunde nog ingen i startfältet vara säker på att det skulle räcka för hans eller hennes del att ens prestera max.

Om det är någon som har någon fråga angående det som hände i Växjö så är det fritt fram. Exempelvis om det var en ren slump att jag hamnade i den säng som jag enligt kvällspressen hamnade i, eller inte…
Vill bara betona att det är lite lustigt hur media till slut lyckades med att krama ur en skandal från Thorsten.
Denne var under fem dagar from som ett lamm. Fokuserad och på ett väldigt gott humör. Ändå…man bara skulle ha löpsedlar med ordet Flinck i sig. Och man bara skulle hitta ”kändisar” som efteråt rasade över hans tilltag. Inte blev han speciellt glad över det inte, om det nu var någon som trodde det…
De mest besvikna bör nog ändå nästan vara Loreen och Dead By April. Deras direktplats i globen försvann ju snudd på totalt från löpsedlarna som ju som bekant kom att handla om något helt annat…

Återkommer snarast, dvs på fredag.

Popularity: 9% [?]

2 Comments »

  1. Lena Wärmé said,

    02.09.12 at 7:32 e m

    Ja, den s k ”Thorstenkramen” blev ju verkligen upphaussad av media! Man får verkligen en känsla av att dom helt enkelt ville göra en skandal av att hans hand var placerad litet väl långt ner. Stora feta bokstäver blev det!

  2. maria said,

    02.13.12 at 1:35 f m

    Om en artist/grupp vill ha stor uppmärksamhet i melodifestivalens upplägg, få sin låt spelad och sin grupp nämnd så många gånger som möjligt mellan kval och final så är 2a chansen det bästa sättet. Låtarna som är med i 2a chansen hinner rota sig i folks medvetande. Artisterna får mer empati av oss sentimentala svenskar, som verkligen vill ge alla en andra chans.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Kommentera

Fyll i rätt svar *