1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

03.09.12

Melodifestivalen 2012 FINALEN 9/3…dan innan…

Posted in Min blogg at 5:01 e m

Sitter på hotellrummet. Ska snart iväg hem till Hornstull för att hämta ren tvätt. Det mesta börjar ärligt talat känns smått overkligt…

Ett par timmar senare…tillbaka på hotellet. Tillbaka för att skriva och kanske vila en timme.
I går kväll så kom jag på det: vi får svårt att gå segrande ur striden. Den internationella juryn kommer inte att köpa Thorstens folklighet. Eller…ser dom kanske ännu mer igenom den svarta bild som målats av denne under det senaste ecenniet? Dom kanske tar vår låt med hull och hår?
Eller inte alls. Troligtvis just så.
Personligen så känner jag att det skulle vara bara så kul att kunna åka till Azerbajdzjan. Alltså mer för den sakens skull, och – handen på hjärtat – det kan jag ju göra ändå vid ett annat tillfälle!
Men…tänk om ett TV-team skulle följa oss i Baku under fyra dagar med en Thorsten som försöker kommunicera med passkontrollanter, programvärdar, hotellpersonal och restaurantservitriser som bara kan sitt inhemska språk. DET skulle bli TV av högsta underhållningsvärde…

Nåja, raskt tillbaka till nuet!
I kväll så är det ett nytt genrep inför ett fullsatt Globen. Viktigt genrep dessutom, då det som framförs där kommer att visas för den där internationella juryn som finns på plats i sina respektive länder.
Jodå, det börjar bli lite nervöst…

Återkommer inom kort!

Popularity: 11% [?]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Kommentera

Fyll i rätt svar *